If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První drobky a artwork Star Wars Battlefront

O mapách i grafice.

Do plnohodnotného odhalení na jaře pořád ještě zbývá pár měsíců, přesto to EA nedalo, aby se nesvěřili s pár postřehy k multiplayerové sci-fi akci chystané v DICE na souběh s filmovými Hvězdnými válkami (The Force Awakens) koncem letošního roku, přesně někdy poblíž 18. prosince.

Pro IGN v noci na dnešek uvolnili vůbec první artwork s dvojicí Rebelů, kteří za stromem číhají na Stormtroopery, zatímco lesní Měsíc Endoru v pozadí hoří.

Tvůrci slibují, že mapy a módy budou velmi pestré a rozdílně velké. Kupříkladu Hoth se sněhovou bitvou aliance Rebelů proti invazi AT-T bude mít jinou velikost než ten les výše. Designéři totiž ušili jednotlivé mapy přesně na míru určitým herním módům, z čehož vyplývá, že mapy nebudou všestranně určeny pro všechny režimy, jako to bývá zvykem u Battlefieldu.

O grafiku se má postarat speciální nadstavba Frostbite enginu, interně vyvinutý tzv. photogrammetry systém, který dokáže rozpohybovat skutečné fotky, něco jako ve Vanishing of Ethan Carter.

EA pro IGN hýří sebevědomím: "Ukazovali jsme hru našim blízkým partnerům a slyšeli od nich ohlasy, že jim nepřipadá jako ostatní střílečky, nýbrž že byla kompletně zrozena z Hvězdných válek, což je pro nás kompliment". Battlefront hodlají masivně marketingově podpořit, stejně jako starší díly Battlefieldů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments