Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PTEJTE SE Eurogameru na cokoli, co vás zajímá

I pro neregistrované čtenáře.

Jedním z našich předsevzetí do nového roku bylo zlepšit komunikaci s vámi, čtenáři Eurogameru, pro které vlastně každý den všechno děláme a v tom běžném shonu se často nestíháme na chvilku zastavit a jen tak hodit řeč o nadčasových věcech. Sice se pravidelně snažíme reagovat na příspěvky ke konkrétním tématům jednotlivých článků, přesto chceme vědět, co vás zajímá, co byste si přáli, i zpětnou vazbu k ostatnímu. Hlavní komunikační kanál pro obecné, zvědavé ("proč je něco takhle a ne jinak?"), často opakované či offtopic dotazy tu až na redakční blog, emailový kontakt redakce@eurogamer.cz či Facebook dosud citelně chyběl.

Proto vám zde dáváme novou možnost ptát se redakce českého Eurogameru úplně na cokoli, co vás zrovna napadne. Ať už se to týká obsahu, redaktorů, rubrik, provozu webu, designu, reklam, naší celoevropské sítě, celkových zásad, budoucích plánů, stavu domácí herní scény, postoje k tématům, které momentálně hýbou celou branží, nebo žádostí o radu od redaktorů-expertů na různé žánry.

Ani k tomu nemusíte být nikde zaregistrovaní, klidně můžete vaši otázku zaslat anonymně přes vložený formulář oblíbeného systému Ask.fm. Za všechny slušné dotazy vám předem děkujeme, budeme na ně průběžně odepisovat na Ask.fm a pak vše zkompilujeme do souhrnného článku příští týden. Pokud se tato forma komunikace ujme, za čas si ji zase zopakujeme při rotaci vícero redaktorů EG v roli odpovídajícího.

Read this next