If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 2. února

Metal Gear Rising 2?, čtvrť z The Order 1886, kontroverze roku, AMD a soutěž na 970 minut...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Na Taipei Game Show mělo být podle prvních názorů vábeno na Metal Gear Rising 2, ale později to spolupracovník Hideo Kojimy dementoval, že s tím nemají nic společného. Spíš se zdá, že to bylo jen obyčejné odpočítávání do nějakého traileru:

- Čtvrť Mayfair z The Order: 1886 poprvé ukázána na té samé akci:

- Zápasíte s downloadem PS4 verze Dying Light z PlayStation Store, stejně jako my před pár dny? Tady je návod přímo od Sony, jak to napravit.

- Nový patch pro Divinity: Original Sin přidává ukládání pozic do cloudu a opravuje spoustu věcí.

- Deset největších herních kontroverzí roku 2014 podle AngryJoe? Hatred, odkoupení Twitch, zrušení Kinectu u Xbox One, hackeři Lizard Squad, fenomén Early Access, mikrotransakce, Shadow of Mordor či GamerGate.

Cover image for YouTube videoTop 10 Gaming Controversies of 2014!

- AMD se navezla do Nvidia, když na oficiálním Facebooku vyhlásila soutěž, která trvá schválně 970 minut. Naráží tím na problém (chybu) s alokováním více než 3,5 GB paměti na grafických kartách GTX 970, kvůli čemuž při určitém nastavení a jen u některých her dochází k snížení výkonu.

- YouTuber PewDiePie kritizuje Nintendo za to, že se autoři videí na YouTube v rámci nového Creators Programu musejí od května dělit o výdělek z reklam s Nintendem při natáčení čehokoli z jeho her (60-70% příjmů zůstane autorům videa). On sám si to prý může dovolit, protože je za vodou, ale ví o spoustě jiných YouTuberů, kteří jsou na tom jinak.

- Hlavní scénárista Borderlands 2 odešel z Gearboxu, aby mohl dělat TV show pro Hulu.

- Sestavte si svůj tým elitních lovců ze hry Evolve se stylovými náramky Xzone.

- Evolve: Hunter's Quest je logickou hrou, odbočkou PC/konzolovky ve stylu Bejeweled a zároveň její doprovodnou aplikací, se stovkou misí v tom samém světě.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments