If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 6. února

Nějaké nové RPG, sleva Divinity, termín MGS5?, Dying Light bez zbraní...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Digital Extremes (převážně střílečkové studio, naposledy úspěšné F2P Warframe) a N-Space přetáhli část vývojářů původního Dragon Age: Origins a chystají nějaké "RPG ze světově proslavené fantasy série, které budou milovat všichni pamětníci".

- Divinity Original Sin je tento víkend na Steamu zlevněno o 40 procent, takže stojí 660 Kč. Až o 85 procent spadly i ceny her od Square Enix, vč. Final Fantasy, Tomb Raidera, Hitmana či Just Cause. Sniper Elite 3 je zase k mání za 400 Kč (běžně 899 Kč).

- Z release-listu Konami někteří vydedukovali, že by snad měl Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain vyjít mezi červencem a zářím 2015, ale podle našeho názoru to je spíš omyl, spíš se tím nadpisem myslely hry chystané v třetím fiskálu firmy. Odbyt PC konverze MGS 5: Ground Zeroes je prý "solid/steady" (stejně jako u PES), což se v korporátní mluvě obvykle používá pro průměrné výsledky.

- Další vývojář Zaklínače 3, který má nejraději Gothic a Fallout: New Vegas, okomentoval Dragon Age Inquisition: prý bylo dobré, ale obsahovalo moc poslíčkovských questů.

- Valve, EA, Epic a Unity v březnu na GDC odhalí nové grafické rozhraní, nástupce OpenGL.

- Jeden hráč se rozhodl, že dohraje Dying Light pouze kopanci a pěstmi bez použití zbraní.

Cover image for YouTube video

- V souborech bety Battlefield Hardline byly "překvapivě" objeveny zmínky o službě Premium jako u BF3/BF4, s několika nadcházejícími datadisky. Předplatitelé budou nosit stříbrné či zlaté odznaky na motivy zvířat.

- Obsidian už pracuje na rozšířeních ještě nevydaného oldschoolového RPG Pillars of Eternity (březen) a brzy bude vážně diskutovat o nápadech do druhého dílu, pro nějž pravděpodobně opět rozjede Kickstarter, když se u Shadowrun znovu tak ujal.

- Studio Naughty Dog už nechce dělat kreslené či dětské hry typu Crash Bandicoot či Jak and Dexter.

- Příští update pro The Crew přinese 12. února nový PvP režim s deseti novými tratěmi a také čtyři nové mise pro frakce, seznam ostatních změn.

- Herní výstavu Taipei Game Show navštívilo 430 tisíc lidí, takže byla větší než německý Gamescom.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments