If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kolik úkolů na jak dlouho bude v Kingdom Come?

Dan Vávra odpovídá.

Jedním z přínosů, nebo chcete-li záporů (podle úhlu pohledu) otevřeného vývoje her je časté nahlížení za oponu, jak to vlastně ve studiích funguje a že je za vším spousta neviditelné práce.

Dan Vávra z pražských Warhorse takto na jeho Twitteru prakticky každý den referuje o tom, jakého pokroku zrovna dosáhli (např. že NPC postavy už vnímají dění v okolí), s čím zápasili (rozmísťování sebratelných květin na poli) nebo jaké pracovní postupy k tomu používají (že namísto sofistikovaného software razí klasiku s nalepovacími papírky s úkoly na tabuli v kanceláři).

Poslední dny se nesly na téma struktury questů v první kapitole Kingdom Come: Deliverance. Vedle nákresu jejich propojení jsme se tak dozvěděli oproti Kickstarteru více upřesněný údaj, jak dlouho vám vlastně vydrží.

"Ve hře bude 60-80 questů a s nimi spojených událostí či aktivit. Odhaduji herní dobu první kapitoly na 30 až 50 hodin," uvedl Dan Vávra.

Prý je před nimi ještě spousta práce, což je patrné z okolních fotek, ale vy zase takto dostanete spoustu hratelnosti. Minulý víkend zmiňovaný možný skluz vydání Kingdom Come tak není vůbec nereálný.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments