Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 9. února

Vlasy v příštím Deus Ex, účast v Battlefieldu, Call of Duty Borderlines, Bloodborne PC...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- AMD bude v březnu na GDC mluvit o technologii TressFX 3.0 pro augmentované vlasy v příští hře Deus Ex. Má jít o nadstavbu Dawn Enginu na PC pro realistické a upravitelné vlasy postav, včetně jejich ovlivňování větrem či kolizemi (pravděpodobně využije i Rise of the Tomb Raider).

- Betatestu Battlefield Hardline se minulý týdne zúčastnilo přes pět milionů hráčů, pochlubili se Visceral Games.

- Uniklá nahrávka z letošního Call of Duty: Borderlines? Ne, jen další ze série podvrhů, i když zatím asi nejzdařilejší:

Watch on YouTube

- BioWare si nemohou pomoci a stále neurčitě vábí na Mass Effect 4: "Po večeru stráveném s hodnocením nejnovějších artworků mohu říct jen WOW, je o generace napřed".

- Doufal snad někdo bláhově v Bloodborne i na PC? Zapomeňte, tvůrci to doslova zavrhli a motivují ke koupi PS4.

- Detektivní Humble Bundle Weekly obsahuje Broken Swordy a další podobné hry.

- The Witness bude desetkrát větší hrou než předešlý Braid od téhož autora, kterému rychlé proběhnutí při znalosti všeho zabralo přes šest hodin.

- Microsoft vyšetřuje zvýšenou míru spamování ve zprávách uživatelům na Xbox Live a vyzývá k jejich nahlašování, což prý příští měsíc bude v novém rozhraní snazší.

- S Underworld Ascendant pomáhá slavný Warren Spector v roli kreativního konzultanta a prý nemá ostych v kritice příliš konvenčního designu hry.

- O PS3/X360 verze Mortal Kombat X se stará externí najaté studio High Voltage, aby se NetherRealm mohli na 100 procent soustředit na současné konzole a maximalizaci jejich potenciálu.

- Infografika betatestu Halo 5 a výčet změn, ke kterým přispěl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments