If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 10. února

Titanfall 2, rendery ze Zaklínače 3, film Warcraft, domácí herní TV pořady, nové Score...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Finanční ředitel EA na včerejší technologické konferenci zopakoval, že druhý díl Titanfall už nebude xboxovou exkluzivitou, nýbrž že bude na více platforem, což vnímá jako velké pozitivum.

- Režisér filmu Warcraft prozradil poměr mezi animovanými a hranými scénami s živými herci: prý to bude někde mezi Planetou opic, Pánem prstenů a Avatarem.

- Render Juliana Alfreda Pankratze, prý nejlepšího, nejznámějšího a nejkrásnějšího trubadúra (další dva nové nákresy na domácí FB fansite).

- TV pořad Hrajeme s Alim už má záznam na ČSFD... a nejsou to věru moc pozitivní ohlasy, v době psaní průměrné hodnocení 19% (důvody v sobotním článku).

- Jiný domácí herní pořad Indian zase oznámil, že po lednové pauze nebude připravovat nové díly ani v únoru.

- Americký řetězec Best Buy listuje Mass Effect pro PS4/X1, ale nikdo netuší, jestli tím myslí čtvrtý díl (reálnější) nebo spíš remaster originálu - ?

- Tento týden bude odhalena nějaká exkluzivita, na kterou se vábilo před Vánocemi, ale nesouvisí s nynější prací bývalého redaktora CVG v Bandai Namco.

- Sega tvrdí, že není tím, kdo by inicioval hromadné domáhání se práv u videí z jejích her na YouTube.

- Dying Light obsahuje tajný level se Super Máriem, jak ho najít?

Cover image for YouTube videoDying Light Easter Egg - Super Mario World 1-1

- V Battlefield Hardline jsou zase coby easter eggy vtipné animace přebíjení zbraní.

- Venku je nové číslo časopisu Score s obálkou Hearthstone, dojmy z hraní Zaklínače 3, Bětkovským tématem o virtuálních Bětkách a plným Batmanem (Arkham Asylum).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments