Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 13. února

Andrej Anastasov o slabé zimě, kritika podpory EA, soundtrack Medieval Engineers, krabky The Order...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Jak vypadá 108 krabiček The Order: 1886? Domácí pobočka Sony nám ho dnes posílá na recenzi, embargo až do 19. února.

- Novinky.cz se tvrdě pustily do zákaznické podpory EA v článku nazvaném "Vítejte v říši beznaděje. Nová hra neznamená, že můžete skutečně hrát". Vše kvůli problému s obchodováním s fotbalistou ve FIFA 15 Ultimate Team, což se prý neúspěšně řešilo po měsíc a půl s neschopnými Indy (nikoli už s českou podporou jako dříve za dob EA Czech).

- Ukázka soundtracku české hry Medieval Engineers:

Watch on YouTube

- Andrej Anastasov si na jeho Facebooku postěžoval na slabý nášup her během letošní zimy:

- Počet účastníků betatestu Battlefield Hardline nakonec vzrostl až na 7 milionů lidí: "Děkujeme, že jste nám pomohli vyrobit nejstabilnější a nejzábavnější díl série. Hra se prý inspirovala skutečnými, často kontroverzními policejními akcemi v USA z minulého roku.

- Kdy že bude venku ta slibovaná čeština pro první epizodu Life is Strange? "Jelikož naši překladatelé pracují ve svém volném čase bez nároku na odměnu, tak to bude, až budou mít čas to dokončit. Termín proto nelze odhadnout. Ale tento týden to s velkou pravděpodobností nebude," odvětil tým tvůrců říkající si někdy Brek Jerichův.

- Vtipná chyba s autem, které odskáče z garáže, z Forza Horizon 2 DLC:

Watch on YouTube

- Remake Resident Evil se v lednu na americkém PS Store prodával více než Dying Light a vyhrál i na PS3, vyplývá z oficiální hitparády. Šlo také o nejpopulárnější digitální hru Capcomu všech dob. Z přídavků se na PS Store nejvíce dařilo Destiny a Call of Duty.

- Znovuzrození ukrajinští GSC Gameworld, tvůrci původního Stalkera, se nechali slyšet, že brzy oznámí jejich příští projekt (nyní je prý v alfaverzi) a že se budou bránit proti všem jeho napodobeninám, na které jiná studia vybírají peníze od hráčů.

- Rendery bojovníků z Tekken 7.

- Studio Telltale je poblázněné z tvorby jeho vlastní značky. Pochvaluje si, jak poprvé může mít ve hře příběh, jaký si přesně přeje, ve vhodném prostředí dle jejich gusta, což platí i pro postavy atd. Prý tomuto svému dítku věnují hodně péče a má jít o jejich nejvíce ambiciozní hru, ale nic konkrétního k tomu zatím samozřejmě neřeknou.

- V Mortal Kombat X bude více alternativních kostýmů pro postavy než v minulém dílu.

- V pondělí Dobré ráno nevyjde, zato na víkend pro vás máme připraven exkluzivní rozhovor s tvůrcem Zaklínač 3 z nedávné návštěvy Polska.

- Videonávod, jak si odemknout Krakena v Evolve (naší recenzi přineseme koncem příštího týdne kvůli potřebě pořádného otestování, domácí média dostala hru teprve před pár dny).

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments