If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ROZHOVOR s TV Prima o pořadu Hrajeme s Alim

Co říká na kritiku a bude ho dál vysílat?

Vlastní zpráva - Televize Prima dnes zareagovala na otázky Eurogameru z poloviny minulého týdne týkající se jejího nového herního pořadu Hrajeme s Alim, který po prvním dílu sklidil mnoho kritiky a autor Tomáš Zvelebil ho poté musel obhajovat. Za FTV Prima odpovídala Marie Fianová, vedoucí PR a komunikace:

Eurogamer: Jak jste zatím s úrovní pořadu a jeho sledovaností spokojeni? Kdo je hlavní cílovou skupinou?

TV Prima: Pořad Hrajeme s Alim je určen pro cílovou skupinu mladých lidí do 25 let. Sledovanost prvního dílu splnila naše očekávání od pořadu tohoto formátu.

Můžete nějak komentovat negativní hodnocení diváků na ČSFD, po prvním dílu průměr 17% (po druhém dílu nyní klesl na 13%)? Budete kvůli tomu nějak měnit koncept pořadu, nebo si za tím stávajícím stojíte i do budoucna?

Návštěvníci serverů CSFD.cz tvoří pouze nepatrný zlomek diváků a je samozřejmé, že se nemůžeme pokaždé zavděčit všem divákům. Nicméně pořad Hrajeme s Alim nemá pevně stanovený scénář, díky čemuž se může jeho koncept vyvíjet díl od dílu.

Hovoříte o možném vývoji konceptu: bude se tedy pořad nějak v nejbližší době měnit? Pokud ano, jak? Zohledníte nějak ohlasy od diváků?

Koncept pořadu je v kompetenci jeho tvůrců.

Nebojíte se, že tento pořád poškozuje vaší televizi, která měla dosud u hráčů dobré jméno díky pořadu Re-Play?

Pořad Hrajeme s Alim je zábavní, nikoliv herní pořad. Ačkoliv se v pořadu objevují i hry, jedná se primárně o show že se světa videostreamingu. Na rozdíl od pořadu Re-play, který je čistě jen o hrách. Srovnání těchto dvou pořadů je proto nepatřičné.

Kolik dílů pořadu Hrajeme s Alim se na Prima Cool celkem objeví? Nedopadne to jako na Sport 1, kde skončil po pár dílech a byl pak z její strany označen za neseriózní?

V tuto chvíli máme připravené vysílací schéma pro jarní sezónu, ve které s pořadem Hrajeme s Alim počítáme. Co se týká předchozího vysílání pořadu, toto nám nepřísluší komentovat. Nehledě na to, že neznáme smluvní podmínky Sport 5 a producenta pořadu.

Budete nějak apelovat na tvůrce, aby se vyvarovali zmínek o drogách a sprostých slov, když pořad často sledují mladší děti?

S tvůrci pořadu jsme v průběžném kontaktu a na tato úskalí, vyplývající z odpoledního vysílacího času a podmínek RRTV, jsme je upozornili.

Plánujete některý díl vydat na YouTube, když je pořad právě o YouTuberech?

Raději využíváme naši platformu Youbo.iprima.cz.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments