If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Order: 1886 průměrně trvá 8-10 hodin

Kolik z toho hraní a kolik cutscény?

Konec chození kolem horké kaše jako včera či minulý týden.

Technický ředitel Andrea Pessino to na novinářské předváděčce v italském Miláně nevydržel a konečně poskytl požadovaný konkrétní údaj, aby tak utišil kauzu, která jim den co den zbytečně ubližuje.

The Order: 1886 podle interního měření studia Ready at Dawn testeři průměrně dohráli za 8 až 12 hodin čistého času, pokud použili běžné tempo a standardní obtížnost. Při volbě vyšší obtížnosti nebo pokud budete podrobně prozkoumávat úplně všechno ve hře, dá se prý dostat na 12 hodin či déle.

Pessino také přiznal, že pokud už člověk hru trochu zná, vyloženě ji jen proběhne a přeskakuje vše, co je dovoleno, může se skutečně dostat na těch pět a půl hodiny, které nedávno kompletně natočil jeden YouTuber.

Než byl jeho účet na YouTube zablokován na žádost Sony (nejen obvyklé odstranění videí), věc tehdy komentoval, že mu hra připadala mnohem delší, což je u příběhovek asi normální pocit. Navzdory tvrzení některých lidí mělo jít o jeho první kontakt s hrou, protože při něm poprvé dostal základní trofeje i několikrát zemřel.

Na zmiňovaný průchod celou hrou jsme se nedívali, nejsme blázni, ale podle postřehů některých diváků z NeoGAFu stojí za pozornost ještě jiná otázka: kolik času ve 20 kapitolách vlastně strávíte hraním a kolik procent cutscénami?

Odhaduje se, že nepřeskočitelné cutscény (kvůli jejich interaktivitě) mají zabírat 30-40% z celkové herní doby, údajně dvě až dvě a půl hodiny, a zbylých tři a půl až čtyři hodiny samotné hraní.

Recenzent Eurogameru Martin Zavřel už The Order: 1886 včera dohrál, ale kvůli dodržení embarga nesmíme zveřejnit jeho herní dobu dříve než v recenzi ve čtvrtek po poledni.

Video níže obsahuje všechny cutscény z plné hry:

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Order: 1886

PS4

Related topics
PS4
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments