Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 20. února

Animace do DayZ, herečka pro filmového Assassina, Gothic 2 v DirectX 11, Zaklínač hudba i knížka...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Během dneška pro vás uspořádáme soutěž, ve které můžete vyhrát oblečení týkající se jedné aktuální hry.

- FANTOM Print ve spolupráci s nakladatelstvím CREW - Nakladatelství s.r.o. oficiálně oznámili lore book SVĚT ZAKLÍNAČE v češtině.

- A ještě jednou Zaklínač 3: hudební tým prý nedávno získal další posilu, kterou je Robert Jaworski, zakladatel a lídr kapely Żywiołak, člen roberto DELIRA & Kompany a Loopus DUO. V Zaklínači 3 uslyšíme Robertovu hru na niněru, renesanční housle, loutnu a gusle. Na přípravu niněry, dnes již převážně muzejního nástroje, se můžete podívat na videu:

Watch on YouTube

- Film Assassins Creed prý ulovil francouzskou herečku Marion Cotillard, která účinkuje i v adaptaci Macbeth od totožného režiséra.

- V netradičním kroku poskytuje Square Enix tři jeho značky - Fear Effect, Anachronox a Gex - volně hráčské komunitě, aby mohla vyrobit vlastní pokračování, např. založené na crowdfundingu. 80 procent z tržeb z prodeje si pak smí vývojář nechat a zbytek dá Square Enix, kteří ho pak eventuálně mohou požádat o plnohodnotnou hru.

- Zkouška nového animačního systému pro DayZ od vývojáře z Bohemky: zombie trefená basebalovou pálkou reaguje na zásah a na pár okamžiků se stáhne. Studio nyní pracuje i na nové umělé inteligenci pro zvířata a zombíky, vedle opatření proti cheaterům a dalších novinek vč. vězení.

Watch on YouTube

- Patch 1.4.0 obnovil v Dying Light podporu uživatelských modifikací. Další oficiální video, ve kterém autoři radí, jak přežít apokalypsu:

Watch on YouTube

- Věděli jste, že Steam blokuje linky na stránky s torrenty v soukromých diskusích hráčů?

- Podobně jako jiné firmy, i BioWare přizvou hráče k betatestování příštích patchů pro Dragon Age Inquisition.

- Pět epizod hraného seriálu Halo Nightfall bude spojeno do jednoho filmu, který si odbude premiéru 17. března na různých video službách i na DVD a Blu-Ray.

- Sony se nechala slyšet, že vývoj The Last Guardian stále pokračuje, i když propadla její registrace ochranné známky. Není ale jasné, jak se tedy bude hra ve finále jmenovat.

- Starý Gothic 2 dostal díky agilitě nadšence nový DirectX 11 renderer, takže s ním hra nyní podporuje dynamické stínování, hezčí odlesky vodní hladiny, moderní efekty atd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments