Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fable Legends bude Free-2-Play

S méně obvyklým modelem.

Že se na Xbox One hnuly ledy se zprovozněním Free-2-Play titulů, naznačovalo už oznámení termínu Neverwinter. A nyní tu máme další podobné oznámení.

Microsoft pochopil, že není možné jít hlavou proti zdi, jako třeba Bethesda s The Elder Scrolls Online, takže jeho multiplayerové RPG koncipuje jako F2P titul, a to i na PC.

V základní zdarma dostupné verzi Fable Legends najdete koncem letošního roku příběh s některými questy, zatímco další budou přidány až později po startu po epizodách.

Na rozdíl od mobilních F2P her nebude hra omezovat přístup k výběru dalších ze čtyř postav platební bránou, nýbrž volně přístupní hrdinové mají rotovat po dvou týdnech. Pokud si tedy svou postavu vylepšíte a nebude zrovna v dané době dostupná zdarma, můžete si ji buď natrvalo koupit nebo počkat, než se zase vrátí mezi volně přístupné charaktery (i s vašimi dřívějšími předměty a získanými zkušenostmi). Stejně to bude fungovat i u záporňáků, resp. pánů jeskyně, a tyto platby provedete buď za herní zlaťáky nebo za skutečné peníze.

Read this next