If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dlouhý bude singleplayer Battlefield Hardline?

Předcházení potížím přímo od tvůrců.

Po velké kauze kolem délky The Order: 1886 je noční můrou všech studií, aby je potkalo to samé, škodilo to jejich produktu po několik nejdůležitějších týdnů těsně před vydáním a znehodnotilo (zastínilo) to vysoké investice do reklamy.

EA se proto nevšedně rozhodli, že na toto téma sami otevřeně promluví na Twitteru, což je pro ně výhodné, protože takto mohou mít tok informací stále ještě pod kontrolou. A pro média nemusejí být pozdější zjištění samotných hráčů na toto téma už tak lákavá či nová, aby o nich psala.

Singleplayerová kampaň Battlefield: Hardline tedy sestává z celkem deseti epizod, z nichž některé mají téměř hodinu, zatímco jiné jsou prý kratší.

Tvůrci se vyhnuli jako čert křiži odhadnutí herní doby, kterou nyní nelze vypočítat kvůli neznalosti poměru kratších a delších kapitol, ale podle tohoto se dá tipovat tak na 6-8 hodin. Jedním dechem dodávají, že další zvažované kapitoly pravděpodobně přibudou do singlu později coby DLC.

Ve zjevné narážce na The Order: 1886 jsme byli ujištěni, že mačkacích miniher v Hardline mnoho není. Příběh je lineární, ale odehrává se prý v otevřených levelech. Celou kampaň budete hrát za jednu postavu, ale zavítáte na obě strany konfliktu. Rozhodnutí, která učinite, nemusejí být o morálce.

Fanoušci si všimnou odkazů na předešlé díly Battlefieldu, zatímco ostatní mohou hledat easter eggy týkající se Dead Space či Isaac Clarka od těch samých vývojářů. Zbraně odemčené v singlu se vám nepřenesou do mulťáku, ale některé jiné věci ano.

Jak víme už z dřívjěška, kampaň se inspirovala filmového režiséra Michaela Manna (Heat, Miami Vice), případně novelami od spisovatele Elmore Leonarda (Justified, Out of Sight, Jackie Brown).

Cover image for YouTube videoBattlefield Hardline: 12 minutes of Singleplayer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield Hardline

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments