Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Po dvou měsících je neoficiální čeština pro Shadow of Mordor pro všechny

Skončila exkluzivita obchodu.

Aktualizace - Shodou náhod právě v době vydání GOTY reedice (koupit na Alza.cz) skončila dvouměsíční exkluzivita Xzone na neoficiální překlad Shadow of Mordor do češtiny. Všichni, i nezákazníci obchodu, si ho tak mohou nyní legálně stáhnout a to z tohoto linku. Dle Cenegy, která o něm informovala, obsahuje diakritiku, upravené textury a dokonce i překlad veškerých DLC.

Původní článek z února - Na oceňovanou fantasy akci v otevřeném světě na motivy Pána Prstenů je půl roku od vydání znovu kladena pozornost nejen díky novému příběhovému DLC The Bright Lord a faktu, že je hra znovu v ČR dostupná skladem (po dlouhodobém vyprodání kvůli neodhadnutí obrovského zájmu dopředu).

Xzone dnes oznámilo, že jím sponzorovaná čeština pro Middle-Earth: Shadow of Mordor PC je hotova a ke stažení ze zákaznické sekce obchodu pro každého, kdo si tam tuto hru pořídil nebo teprve pořídí. Jak Eurogamer zjistil od Martina Schovance, pro všechny ostatní se na internetu zpřístupní až za dva měsíce odteď, čili koncem dubna.

Čeština se instaluje automaticky a protože má úctyhodných 1,8 GB, tak se její instalátor může chvíli načítat. Přeložena je kompletní základní hra a k tomu i většina DLC. Zatím se čeká pouze na překlad posledního rozšíření The Bright Lord, ale to by mělo být dostupné v průběhu několika příštích týdnů formou aktualizace.

"Češtinu pro vás vytvořili: Sarakat, Kramla, Shirea, Echosword a Lukáš Mastík. Pokud chcete podobné aktivity podpořit i do budoucna, tak si na Xzone můžete pořídit PC verzi s češtinou zdarma nebo přispět drobnou finanční podporou na účet překladatelů: 1689508/3500. Díky všem za skvěle odvedenou práci," dodal obchod.

Video ukazující češtinu:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Middle-earth: Shadow of Mordor

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments