Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na PC bude Battlefield: Hardline vypadat nejlépe

Žádné brzdění konzolovkami.

Producent hratelnosti z Visceral Games ví, jak si šplhnout u všech PCčkářů. Na rozdíl od některých jiných her je totiž nebude brzdit hardware v současných konzolích.

"PC verze Battlefield Hardline bude po vizuální stránce hezčí než verze pro PlayStation 4 a Xbox One," prohlásil Mike Glosecki, podle nějž "je PC tím nejlepším místem pro hraní". Odvážný výrok, řeknete si možná, ale EA vědí, co dělají - podobné hlášky jim totiž odbyt na konzolích nijak nesníží, mohou pouze pomoci u PCčkářů.

Hráči na počítačích si tak užijí textury ve vyšší kvalitě a vyšším filtrování, lepší antialiasing i možnost nastavit field of view či povolit běh rychleji než v 60 snímcích za vteřinu.

Dokonce si můžete pustit i výstup na tři propojené monitory, či zapnout vyšší rozlišení než 1920x1080, podporuje-li to vaše grafická karta. V neposlední řadě lze vše ovládat na myši s klávesnicí, zmínil tvůrce, a pro střílečky z vlastních očí se to vždy hodí lépe než gamepad.

Vývojář zdůraznil, že Hardline na PC není jen konverzí z konzolí. Chtějí prý využít výhod různých sestav, jelikož si váží fanouškovské základny už od dob BF1942.

V dnešním blogu se také producent zapřísáhl, že stabilita hry je tím hlavním, na co se soustředí, protože u BF4 při startu znamenala vážný problém.

"Díky dvěma betatestům, jednomu během loňské E3 a druhému minulý měsíc, jsme dokázali zajistit stabilitu našich serverů a vedle toho nám hráči poskytli cennou zpětnou vazbu. Vedle toho jsme přidali nové vyskakovací okno do Battlelogu s návodem, jak aktivovat plugin v prohlížeči."

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield Hardline

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments