Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 3. března

Placení World of Warcraft za zlaťáky, zlevnění bílého Xboxu, Lara na PC obálce, datadisk pro GTA 5...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- World of Warcraft bude nově možné hrát bez měsíčního předplatného: Blizzard připravuje tzv. WoW tokeny po vzoru Eve Online, které si pořídíte za skutečné peníze či na herní aukci za in-game zlaťáky, a pak bude možné hrát po dobu 30 dnů od aktivace. Hráči však nebudo moci prodávat tento herní čas za jakoukoli částku, nýbrž za podmínek určených výrobcem, který zohlední momentální nabídku, poptávku a další prvky ekonomiky World of Warcraft v každém regionu světa.

- Ve středu v 15:00 bude oznámeno oficiální datum vydání Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Na co jiného by asi také mohli Konami vábit, že?

- Ve Velké Británii došlo k zlevnění bílého modelu Xbox One s hrou Sunset Overdrive o 70 liber (2300 Kč) a také k snížení ceny bundlu posledních dvou Assassinů s Kinectem, o něž zřejmě nebyl valný zájem a i proto Microsoft nově přihodil voucher na 20 liber k utracení na digitálním obchodě.

- Německý Amazon nahodil speciální edici Batman: Arkhkam Knight ve steelbooku za 80 eur. Obsahuje exkluzivní skin pro hrdinu, Scarecrow-Pack jen na PS4 a také dosud neznámé DLC s prototypem Batmobilu.

- Elite Dangerous i Star Citizen uctí památku zesnulého herce Leonarda Nimoye (Mr. Spock ze Star Treku) speciálním památníkem. Toto rozhodnutí přišlo poté, co se tisíc fanoušků přihlásilo do starého Star Trek Online, jen aby si na filmovou ikonu vzpomněli.

- Rise of the Tomb Raider se dostal na obálku německého papíráku o PC hrách, PC Games, přestože je zatím oznámen jen pro X1 a X360.

- OtherSide Entertainment se pochlubili, že splnili cíl kickstarterové kampaně, když vybrali 600 tisíc dolarů na Underworld Ascendant.

- Respektovaná osobnost Shinobi602 se domnívá, že oznámení Fallout 4 na červnové E3 se uskuteční na 110 procent.

- Do kategorie spekulací patří i tahle o GTA 5: některý insider se měl svěřit Game Center, že Rockstar připravuje "monumentální příběhové DLC s pokračováním příběhu Michaela, Franklina a Trevora". Studio prý sice poslední dobou kladlo důraz na Heisty a remasterovanou verzi pro PS4/X1, ale údajně nezapomnělo ani na starý, zatím nenaplněný slib datadisku.

- Angry Joe tento týden dorecenzoval The Order: 1886 a všichni na jeho názor čekali. Jak to dopadlo?

Watch on YouTube

// dokončeno 2.3. ve 21:41

Read this next