Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Wasteland 2 v GOTY edici na PS4 a X1

+ porty Elite Dangerous a Tropico 5.

Při ranním oznámení konverze pro Xbox One byl Wasteland 2 jen jednou z 50 nezávislých her, teď večer věnovala Sony představení PS4 verze větší péči samostatným příspěvkem na PS Blogu.

Na obou konzolích půjde o letních prázdninách o GOTY edici tohoto postapokalyptického tahového RPG z loňského září (recenze), která umožní hlubší přizpůsobení vaší družiny novými perky a zvláštnostmi s unikátními bonusy a charakteristikami. Např. s novým Precision Strike systémem můžete mířit na jednotlivé části těla pro znehybnění nepřátel či poškození jejich brnění, což vám poskytne větší možnosti v boji.

Pro klíčové postavy a momenty příběhu bude přidán nový dabing, zatímco oko potěší vylepšená grafika s novými vizuálními efekty, vylepšenými modely postav, hezčím prostředím a fyzikálně založeným renderováním díky přechodu na engine Unity 5, což zase zařídí realističtější nasvícení a stínování. To samé už nyní je v PC verzi díky poslednímu patchi. Zatím ale není jasné, kdy GOTY edice pro PS4/X1 vyjde.

I jiná z těch nejúspěšnějších kickstarterových her se dostane na novou platformu, což je zjevně nový trend na letošním GDC: vesmírný simulátor Elite Dangerous (recenze) se o letních prázdninách vypraví na Xbox One. Tato verze obsáhne všechno, co do PC verze přibylo v patchi, únorových komunitních cílech a březnovém updatu příští týden.

A konečně bylo upřesněno datum PS4 portu karibské strategie Tropico 5 na 24. dubna (v 1080p/30fps), společně s novým trailerem a limitovanou speciální edicí.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wasteland 2

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments