If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno, Batman Arkham Knight v krabici pro PC někde nebude

Warner Bros se vyjádřili.

Aktualizace 26.3. - Warner Bros oficiálně pro Videogamer potvrdili, že ve Velké Británii skutečně nebude k dostání krabicová PC verze, jen ty pro PS4/X1. Dodali, že v jiných zemích světa to nicméně platit nemusí a prý tam může existovat i fyzický disk s PC verzí, aniž by upřesnili, kde a jak. Český distributor Cenega k věci zatím nemá žádné nové informace.

Původní článek z 25.3. - Po zkušenostech třeba s Total War: Attila začínají být vydavatelé obezřetní, s čím se mořit a co nechat plavat, protože to nepřináší výsledky. Trh se totiž postupně mění a Warner Bros to jistě vysledovali naposledy u odbytu jejich Dying Light.

Červnový trhák Batman: Arkham Knight má v krabicích vyjít pouze pro PS4 a X1, ale už ne na PC. Počítačová verze by tak byla k dispozici pouze prostřednictvím digitální distribuce.

S touto zatím nepotvrzenou zprávou přišel včera obchod ShopTo, kterému to měl údajně sdělit jeho dodavatel, aniž by to bylo dosud oficiálně oznámeno.

Pokud by to byla pravda, šlo by o dosud největší titul, který by na trendy zareagoval a vynechal PC krabicovku, o kterou nebývá takový zájem ani na západních trzích. Předtím po tomto řešení sahaly spíš jen opožděné konverze na PC či to je ohlášeno pro zářijový Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

Oponuje tomu ale gigant Amazon.com, který novinářům sdělil, že krabicovka Batmana na PC bude. Možná vysvětlení jsou dvě: buď Amazon nemá nové informace, nebo se politika distributora bude lišit dle regionů, např. že v USA fyzický disk na PC bude existovat, ale v Evropě ne. Na vyjádření od Warner Bros stále čekáme.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments