Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 31. března

Čekání na Dragon Age DLC PS4, převod Wasteland 2 na konzole, dotazník FFXV, zlevnění PlayStation TV...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Toto je velké zklamání: singleplayerový datadisk Jaws of Hakkon pro Dragon Age: Inqusition na PS4/PS3/X360 vyjde až někdy v květnu, čili hráči na X1 a PC mají díky exkluzivitě zařízené Microsoftem minimálně šestitýdenní náskok, což je déle, než bývá např. u CoD DLC. Na druhou stranu není to žádné překvapení, o této dohodě EA s MS se vědělo už od loňského léta.

- Při převodu Wasteland 2 na PS4/X1 se tvůrci chtějí inspirovat tím, jak na nich po stránce olvádání fungoval XCOM: Enemy Unknown. Hra tak bude mít na konzolích nový inventář, nové uživatelské rozhraní atd, prý ani náhodou nepůjde o rychlý převod. I v PC verzi Wasteland 2 se dramaticky vylepší prostředí a modely postav - srovnání:

- Koncem května vyjde jarní update Battlefield 4 i s novým módem Gun Master, v němž bude za úkol zabíjet s předem určenými zbraněmi, a takto postupně prostřídat všechny.

- Vyzkoušeli jste si demo Final Fantasy XV? Square Enix by děsně rádi slyšeli vaše ohlasy - dotazník je zde.

- Dualshockers vytípali spoustu pěkných screenshotů z reklamní samostatné hry Fast and Furious Forza Horizon 2.

- Resident Evil 5 PC konečně přešel na systém Steamworks, oznámil Capcom, ale zakoupená DLC se z Games for Windows LIVE bohužel nepřenesla. Dostupná je i Gold edice hry s přídavky.

- Chcete-li mít svou tvář na NPC postavě v Homefront: The Revolution, pokud tedy vůbec někdy vyjde, zkuste štěští v této soutěži. Tvůrci se prý tímto snaží, aby byly obličeje ve hře co nejvíce pestré.

- Baví vás hledat kešky? Se zajímavým nápadem vyrukovala neznámá hra Dyscourse, která v USA roztrousila po krajině 100 klíčů pro Steam pro první, kteří je najdou (nápověda).

- Čtivo pro vývojáře: pod pokličku fungování dopravních systémů v Cities Skylines.

- Zájem o neúspěšnou krabičku PlayStation TV se po nedávném zlevnění o polovinu zvednul o 1200 procent, uvedl Amazon, a o víkendu to stačilo k umístění na 11. místě v kategorii videoher (předtím byla až na 151. místě). Jak upozornilo Xzone na Instagramu, v ČR teď stojí jen 1500 Kč: "Malinkou PlayStation TV pod telkou skoro ani nenajdete. Zvládne však streamovat vaše PS4 gamesy do ložnice nebo si na ní zahrajete nějakou z devíti set Vita her."

- Senior designér Josh Hamrick přešel po šesti letech v Bungie do Bethesdy.

- Handheld Nintendo 3DS oslavil už čtvrté narozeniny, gratulujeme!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments