If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Season Pass pro Zaklínač 3 se dvěma masivními datadisky

Dodatečných 30 hodin zábavy.

CD Projekt Red úderem šesté hodiny večerní překvapil oficiálním oznámením Season Pass pro Zaklínač 3. Jeho držitele bude opravňovat ke dvěma údajně masivním datadiskům - Hearts of Stone a Blood and Wine - nabízejícím celkem až 30 hodin dodatečné zábavy. Ten první vyjde v říjnu a ten druhý v prvním čtvrtletí 2016.

"Pamatujeme časy, kdy datadisky opravdu rozšířily hru znatelným způsobem, a rádi bychom je vrátili zpět. Jak jsme už řekli dříve, když se někdy rozhodneme vypustit placený dodatečný obsah, musí mít za ty peníze rozsáhlou velikost a přinést adekvátní hodnotu. Oba tyto datadisky nabídnou delší trvanlivost, než některé samostatné hry na trhu," komentoval to spoluzakladatel studia Marcin Iwiński.

První datadisk Hearts of Stone pošle Geralta na desetihodinové dobrodružství do divočiny No Man's Land a postranních koutů města Oxenfurt, kde se pokusí splnit úkol od tajemného Man of Glass. Aby odhalil a vyřešil záhady, bude prý muset využít jeho mazanost a veškerou sílu.

Druhý datadisk Blood and Wine s dvacetihodinovou délkou bude zajímavý tím, že do hry přidá novou oblast Toussaint. Vezme Geralta do země nepoznamenané válkou, kde atmosféra bezstarostného hodování a rytířských rituálů zahaluje pradávné, krvavé tajemství.

V obou datadiscích potkáte nějaké nové i zapomenuté postavy, dostanete novou výzbroj i narazíte na nové typy nepřátel. Na vývoji datadisků se podílí varšavské a krakovské studio CD Projektu Red. Ten jinak dodal, že do datadisků vás nikdo nenutí a ať si počkáte na budoucí recenze, máte-li o nich nějaké pochybnosti.

Nadále platí, že všichni hráči dostanou přímo se základní hrou nárok na 16 mini DLC zdarma, jak bylo předtím slíbeno, toto je něco jiného. Season Pass bude existovat na všechny tři platformy PC, PS4 a X1, o žádné exkluzivitě se zatím nic neví, ani v tiskovce nebyla oznámena jeho přesná cena.

Zaklínač 3: Divoký hon v češtině si můžete koupit na Alza.cz, sledujte také úvodních 15 minut ze včera.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments