Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

České LETS PLAY dnes dokončených Project CARS

+ HW nároky a technické detaily.

Nejočekávanější závodní hra poslední dekády - monstrózní projekt nezávislého studia Slightly Mad Studios a nadšených fanoušků čisté závodní simulace - to je Project CARS. Připravil z předčasného přístupu k PC verzi Vodny:

Watch on YouTube

Andy Tudor, šéf tvůrců, dnes na Twitteru hru krypticky prohlásil za definitivně dokončenou, čili už nehrozí žádný další odklad z té plánované poloviny května (přesné datum v tuto chvíli stále neznáme - koupit na Alza.cz).

Vedle podporovaného rozlišení jednotlivých verzí, o nichž už referovalo Dobré ráno, byly v oficiálním FAQ zveřejněny minimální a doporučené požadavky pro PC verzi:

Project CARS podporuje až 45 offline soupeřů naráz (v závislosti na velikosti trati) na všech platformách, 16 online na PS4/X1/32-bitové PC verzi a až 32 online hráčů v 64-bitové PC verzi, což je nestandardní.

Split-screen bohužel podporován nebude kvůli snaze o dosažení plynulosti, 60 snímků za vteřinu. Co ještě vývojáři prozkoumávají, je podpora DirectX 12, ale na den vydání ji určitě nečekejte. Hra si jinak rozumí se širokou paletou ovladačů, volantů atd., jejich seznam na homepage a níže další nové video z PS4 preview-verze:

Watch on YouTube

Read this next