Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré dopoledne s Eurogamerem - pátek, 17. dubna

Slevy UbiSoftu a Codemasters, Madden 16, odklady Journey a Carmageddonu, trailer Batman vs Superman

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- UbiSoft na svém digitálním obchodě pořádá velký jarní výprodej, kde můžete mít Far Cry 4 Gold (hra + Season Pass) za 1500 Kč, Assassins Creed Unity za 1000 Kč či Dead Rising 3 za shodnou cenu. No, oproti cenám krabicovek v ČR slabota navzdory 40% slevám, původní cena digitálek v eurech je zkrátka přemrštěná.

- Slevy ve vlastním digitálním obchodě rozjeli i Codemasters: za 15 liber, tedy za 450 Kč můžete mít F1 2013, GRID 2 Reloaded, GRID Autosport a za méně DIRT 3 Complete Edition či GRID 2.

- EA oficiálně oznámili Madden NFL 16, ale kromě (obvyklého) termínu 25. srpna 2015 neposkytli žádné bližší detaily.

- Carmageddon: Reincarnation se měl příští týden překlopit z Early Access do finální verze, ale došlo k odkladu o měsíc na 21. května. Na schůzce se prý tvůrci shodli, že je potřeba hru ještě vyladit, což prý koresponduje s přáním hráčů, preferujících raději dokončenou hru než předčasné vydání.

- Posunutý byl i port Journey na PS4, vyjde až někdy v létě buď digitálně nebo jako krabicová součást "thatgamecompany Trilogy Pack" společně s Fl0w a a Flower. Jedinými změnami v konverzi budou 1080p a 60fps, žádné úpravy hratelnosti této legendy se neplánují.

- Z nové verze krabičky v press-kitu Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain odstranili Konami loga Kojima Productions i Fox Engine, jak dětinské:

- Tvůrci Borderlands: The Pre-Sequel z australského studia 2K končí, protože u protinožců jsou velmi vysoké náklady na provoz. 2K to později potvrdili s tím, že chtějí lépe spravovat budoucí náklady na vývoj a také se snaží o to, aby byla kreativní studia blíže u sebe. Poděkovali zaměstnancům za jejich přínos pro různé projekty firmy.

- Letošní ročník výstavy GamesCom zabere o 10 procent větší plochu (celkem 16 tisíc metrů čtverečních), když se hala 5, předtím rezervovaná pro obchodní schůzky, zpřístupní běžným návštěvníkům.

- Pracuje se na Ni No Kuni 2 a má to být PS4 exkluzivita, zaznělo na Twitteru. První díl tohoto RPG od studia Level 5 byl pro DS a později PS3.

- Americký řetězec GameStop začal ve vybraných lokacích nabízet staré konzole i hry, včetně jejich výkupu od zákazníků. Například NES, Super NES, SEGA Genesis, první PlayStation, N64 či SEGA Dreamcast.

- Unikl trailer filmu Batman vs Superman, pospěšte si, než bude odevšud smazán:

Read this next