Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Digitálka Project CARS výhodněji než krabicovka

A jiné víkendové slevy.

Bývá pravidlem, že krabicové hry v ČR jsou o něco levnější než ty digitální, čímž obvykle vydavatelé (mimojiné) podporují kamenné obchody, aby nezkrachovaly. U květnových závodů od Slightly Mad Studios, které jsou konečně definitivně dokončené, to je však tentokrát naopak.

Project CARS pro PC můžete nyní mít jen za 999 Kč, ačkoli v krabici u nás většinou stojí 1049-1099 Kč (+ poštovné, na Alza.cz nejnižších 999 Kč) a na Steamu dokonce 1400 Kč (50 eur).

Při využití této časově omezené nabídky navíc získáte od shopu Muve.cz nejen Modified Cars Pack, ale také zdarma upgrade na Digital Limited Edition. Ta přináší další auta zdarma do všech herních režimů, takže dohromady to dělá osm bonusových aut, což už stojí za pozornost.

Ze slev trvajících jen do konce tohoto víkendu jinak vybíráme: Fahrenheit HD za 99 Kč (nový PC remake ze začátku roku), Virtua Tennis 4 za 79 Kč (poslední šance si hru zakoupit, protože pak bude odstraněna z prodeje, ač klíče samozřejmě půjde i nadále aktivovat na Steamu) či trojici DLC pro Magicka: Wizard Wars po 59 Kč (F2P PvP hra ve stylu prvního dílu Magicka).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Project CARS

PS4, Xbox One, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments