Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 20. dubna

Upřímně o Bloodborne, Crytek na E3, čas odemčení Zaklínače 3, letošní odbyt konzolí v Británii...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Kdy přesně se odemkne Zaklínač 3? U nás to bude v 1 hodinu ráno středoevropského času v úterý 19. května. Toto platí pro všechny tři platformy i regiony.

- Crytek připravuje na E3 nějaké nové demo a producent dopředu slibuje, že bude opravdu dobré a že se bude všem lidem líbit.

- Upřímný trailer na Bloodborne si dělá legraci z podobnosti s Dark Souls či dlouhých nahrávacích časů:

Watch on YouTube

- Třetí epizoda Life is Strange bude venku někdy v květnu.

- Jen za letošní rok se už ve Velké Británii prodalo celkem 350 tisíc kusů PS4 a X1, čerpá MCV z dat od obchodů, které konzole nerozlišují.

- Patch 1.02 pro Mortal Kombat X přidal nové kostýmy a postavy pro online kompatibilitu, řeší stabilitu mulťáku a další chyby.

- State of Decay Year One Edition se už dá pre-loadovat do vašeho Xbox One, půjde hrát od 28. dubna.

- O víkendu recenzovaného Monster Hunter 4 Ultimate se v Americe a Evropě prodal už milion kusů.

- The Forest byl povýšen na Unity 5 engine, což znamená nové fyzikálně založené materiály a textury, nahrazení většiny stromů ve hře či hezčí grafiku oceánu nebo tváře.

- Nordic Games odkoupili od studia 2015 Games práva na sérii Men of Valor. V roce 2004 to byla FPS z Vietnamu, kterou měli na svědomí pozdější tvůrci Call of Duty či Titanfall.

- V londýnské pobočce Square Enix se propouští, "aby byla firma co nejlépe připravena na budoucí růst na západních trzích." Square Enix uvedli, že letos ještě oznámí nějaké další hry pro PS4.

- Dva nové plakáty na filmový Jurský park, který bude mít i příbuznou LEGO hru:

Read this next