If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Filmeček potvrzuje Total War: Warhammer

Bude to první díl trilogie.

Po lednových únicích z knihy před okamžikem Sega a Creative Assembly konečně oficiálně oznámili Total War: Warhammer pro PC, Mac a SteamOS. Zde je debutový filmeček:

Cover image for YouTube videoTotal War: WARHAMMER – Announcement Cinematic Trailer

Termín vydání zatím neznáme, avšak překvapením je, že půjde o první hru z plánované trilogie, z nichž ty další dvě budou samostatně spustitelné (a každá s vlastními obsahovými balíčky).

Toto řešení se jeví jako reakce na stížnosti na menší rozdíly v Attila oproti Rome 2 - když se takhle o všem ví dopředu, nikdo nebude moci remcat (také to teoreticky může dovolit dřívější vydání "rozkouskované" a levnější hry než až jednoho macka za dlouho).

Oproti předešlým dílům strategické série Total War, které se zuby nehty držely historické věrnosti, zde bude novinkou možnost ovládat gigantická monstra, létající kreatury, legendární hrdiny i bouře magické síly. Čili zapojení fantasy prvků, které dovolí tvůrcům se trochu odvázat.

"Pravidla se změnila a díky tomu zažijete válku v dosud nepředstavitelném rozsahu," komentovala to Sega v tiskové zprávě, jinak vyzdvihující hloubku a bohatost univerza Warhammer. Co zůstane stejné jako minule, je starý dobrý mix tahové kampaně na mapě a bitvy probíhající v reálném čase - jen tentokrát celá hra bude mnohem větší, slibují vývojáři.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Total War: Warhammer

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments