Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co je to Dual Play v Batmanovi?

Přepínání mezi postavami.

Spekulovalo se o možném co-opu v kampani (bohužel se nekoná) nebo o přidání dodatečného obsahu za jinou postavu (to se schovává do budoucích DLC?), podobně jako se Ciri v Zaklínači 3. Nakonec je funkce Dual Play z Batman: Arkham Knight o něčem úplně jiném.

Dovolí hráčům, aby se během soubojů plynule a hladce přepínali mezi temným rytířem a jeho spojenci, kterými jsou Robin, Nightwing a Catwoman, pokud jsou tedy právě po jeho boku na bojišti.

Čili jakési převtělení se do jiné postavy a možnost využití jejích chvatů či dovedností, ale jen během bitek. Ve finále to může boje zpestřit a přidat jim hloubku, ale také přinést některé obtíže s uvěřitelností, o kterých je zatím předčasné mluvit.

Warner Bros tuto funkci blíže nepřiblížili, pouze neurčitě mluví o tom, že když hlavní hrdina stojí zády ke zdi, může se obrátit na nejbližší přátele, aby mu pomohli se záchranou Gotham City před Scarecrow a armádou zlosynů. Není tak jasné, jestli pomocníky budeme ovládat kompletně a kdykoli, kdy chcete (pravděpodobnější varianta), nebo jen během některých společných útoků či komb.

Batman: Arkham Knight vyjde koncem června pro PC/PS4/X1, koupit lze na Alza.cz.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments