Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Order: 1886 měli dohrát čtyři hráči z deseti

Je to málo nebo hodně vedle jiných her?

Není to informace z oficiálního zdroje, na kterou by se dalo spolehnout, přesto o ledasčem vypovídá.

Ve statistikách trofeje "A Knight No More" u hry The Order: 1886 uvádí, že ji má 40% hráčů této PS4 exkluzivity a že je pouze vzácně rozšířena. A jelikož tuto trofej dostanou jen ti, kteří tento interaktivní film pokoří, vyplývá z toho, že se to úspěšně povedlo čtyřem hráčům z deseti.

Vzhledem ke kratší délce, relativní jednoduchosti i masové přístupnosti The Order: 1886 to je docela nízké číslo. Pokud by údaj 40% byl pravdivý, znamenalo by to, že spousta lidí si jen hry letmo zkusí nebo u nich stráví jen pár hodin kvůli jiným koníčkům, resp. že je nepřesvědčí k delšímu hraní a dokončení ani široce přístupný titul.

Na druhou stranu, když to srovnáte s jinými tituly - s informacemi ze stejného zdroje, tedy z rozšířenosti trofejí po dohrání - pak je na tom The Order: 1886 ještě docela dobře či v průměru, zjistilo Cramgaming.

Killzone Shadow Fall hlásí dokončení jen 21% lidmi, MGS 5 Ground Zeroes u hlavní mise 66% a u zdolání všech misí 10%, Outlast 20%, Knack 23%, The Last of Us Remastered 39% na Easy a 30% na obtížnost Normal, Assassins Creed Unity 34% a Resident Evil Remaster 30% na Easy a 12% na Normal obtížnost.

The Order: 1886 vyšlo na PS4 v únoru a koupit se dá na Alza.cz za 1399 Kč.

Read this next