If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zpoždění Dead Island 2 až do 2016

Oficiální vysvětlení.

Když jsme o tomto psali minule, převzala to mnohá světová média i retweetovala německá PlayStation. Avšak od té doby se situace změnila a hra je na tom ještě hůře, než se dosud myslelo.

Nejenže Dead Island 2 nestihá jaro a léto, ale dokonce ani letošní podzim, protože byl před okamžikem oficiálně odložen až na rok 2016.

Studio Yager to vysvětlilo takto: "S hrou jsme si nastavili vysoké cíle, aby šlo o pokračování, které Dead Island posne na vyšší úroveň. Aby uspokojila všechny fanoušci, kteří touží po různých postavách, co-opu i ráji zvrhlém do zombie apokalypsy. Aby to byla hra, která nabízí spoustu obsahu i možností boje. Ale když jsme náš výtvor pořádně obhlédli, došlo nám, že tyto cíle se nám zatím nepodařilo dosáhnout."

Jelikož se vývojáři chtějí soustředit na vývoj a nebýt ničím rušeni, hru proto v nejbližší době ani neuvidíme, teprve až později.

"Víme, že spoustu lidí zklameme, ale díky odkladu jsme si jisti, že se z Dead Island 2 stane mnohem lepší hra," uzavřeli komuniké na Twitteru, aniž bychom se dozvěděli konkrétní důvody.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Island 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments