If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 4. května

Sbírky pro Nepál, drahé HoloLens, petice za Silent Hills, artbook Child of Light, jiná E3 od Microsoftu...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Tvůrci Far Cry 4, EVE Online a Destiny organizují sbírky na pomoc obětem nedávného zeměstřesení v Nepálu. Přispět můžete přes kanadský Červený kříž, koupením si speciálního trička Destiny Nepal Aid nebo prostřednictvím islandské kampaně, kdy studio CCP přidá 15 dolarů na každý příspěvek.

- Komentátor Jaromír Bosák po několika dnech zpětně smazal svůj tweet o tom, že FIFA bude příště bez českého komentáře.

- Zařízení HoloLens bude podle představitelů Microsoftu stát výrazně více než samotná herní konzole.

- Petici adresovanou Kojimovi a Del Torovi za obnovení prací na Silent Hills podepsalo už přes 70 tisíc lidí. Spíš by měla být směřovaná Konami, kteří o tom jediní mohou rozhodnout, ale zde je beztak jasné, že nic nepomůže.

- UbiSoft oslavuje první výročí Child of Light vypuštěním dvacetistránkového artbooku Reginald the Great zdarma (přímý link na PDF).

- Na letošní E3 konferenci slibuje Microsoft nějaké změny a bude se poprvé věnovat také PC hrám.

- Podobně vábí šéf amerických produkťáků ze Sony, když říká, že právě dali zelenou několika novým projektům pro PlayStation.

- Jak se daří PS4 v Číně? Za úvodní měsíc se mělo oficiální distribucí prodat 73 tisíc konzolí, což je více, než kolik jich tam má na kontě Xbox One za osm měsíců.

- Tento týden bychom se měli něco dozvědět o Black Mesa, fanouškovské předělávce Half-Life, naznačuje odpočítávání.

- Tvůrci inFamous Second Son nabírají designéra misí, soubojů či hratelnosti na svůj příští projekt, který má mít ještě hezčí tváře než minule.

- Mike Caviezel, vedoucí zvukař série Forza přešel ke konkurenci Polyphony Digital, aby tam pracoval na pozici senior audio lead pro Gran Turismo.

- Web How-old.net se podle tváří na fotografiích pokouší uhodnout věk postavy a funguje i na ty herní, takže Solid Snakovi z MGS tipuje 66, Cortaně z Halo 24 let, Nathanovi Drakovi z Uncharted 54 let a třeba Eziovi z Assassina 39 let.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments