If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Divinity: Original Sin - Enhanced Edition

Na PS4, X1 i PC.

RPG hra Divinity: Original Sin od Larian Studios, která se dočkala značného úspěchu u kritiky, téměř jednoho milionu prodaných kopií na PC a přes 150 ocenění a nominací na hru roku, nyní přichází na konzole se spoustou nového a rozšířeného obsahu jako Divinity: Original Sin - Enhanced Edition. U nás hru vydá krabicově Comgad, jehož tiskovku níže citujeme. Upgrade na novou edici bude pro všechny stávající majitele původní PC verze zdarma, podobně jako u Wasteland 2.

„Nejlepší RPG za několik let" (PC Gamer) se dočká kompletního přepracování včetně nového, intuitivního uživatelského rozhraní šitého na míru ovladačům a dynamické rozdělené obrazovky, kompletně dabovaných a remasterovaných dialogů prvotřídní kvality (účinkuje v nich Alix Wilton Regan a Alec Newman) a také několika hodin nového obsahu: úkolů, bojových stylů, lokací, změn systému výroby a přepracované příběhové linie, která vdechne nový život do již tak rozsáhlého světa Rivellon.

O tomto partnerství prohlásil výkonný ředitel Larianu Swen Vincke: „O konzolovou verzi mělo zájem hodně vydavatelů, ale když nás oslovil Focus, bylo rozhodnuto raz dva. Navzájem se dobře známe, neboť spolupracujeme už od roku 2002, a to znamená spoustu vzájemné důvěry a respektu. Díky nedávnému růstu Focusu a také energii a nadšení, které jejich tým vykazuje, věřím, že při vydání Divinity: Original Sin - Enhanced Edition na Xbox One a PS4 odvedou skvělou práci."

Na jeho vyjádření úzce navázal ředitel Focus Home Interactive Cedric Lagarrigue: „Jsme hrdí na to, že můžeme na tak velkém projektu spolupracovat s Larianem. Těší mě, když vidím, že jak Focus, tak Larian ušly velmi dlouhou cestu od našeho prvního partnerství před 10 lety, a že nyní spolu na trh uvedeme jedno z nejúžasnějších RPG, které vyjde na konzole na konci roku 2015."

Cover image for YouTube videoDivinity: Original Sin - Enhanced Edition. Reveal Trailer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Divinity: Original Sin

PC, Mac

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments