Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozdílů mezi Zaklínač 3 PC a PS4 je více, než se myslelo

+ videosrovnání a úvodní dvě hodiny.

Po recenzích, patchi, downgrade a filmečku se tématem číslo jedna u Zaklínače 3 stává srovnávání různých verzí. Po včerejším pokusu jednoho fanouška tu tentokrát máme oficiální informace o Zaklínač 3 (koupit na Alza.cz).

Marcin Momot z CD Projektu RED v oficiálním fóru prohlásil, že největším rozdílem mezi PC a PS4 verzí hry bude: dohlednost do dálky, plynulost, rozlišení a exkluzivní funkce jako Hairworks.

Zajímavé je, že bylo zároveň potvrzeno, že v PC verzi se na obrazovce nachází více NPC postav než na PS4. Nvidia ještě dále hovořila o efektech ve vyšší kvalitě a texturách ve vyšším rozlišení.

Watch on YouTube

Vývojáři také donutili německý web PCGamesHardware, aby odstranil srovnávací video mezi PC a PS4 verzí kvůli tomu, že hra v něm vypadala špatně. Důvodem prý bylo čerpání ze starší PC verze a ještě neopatchované PS4 prodejní verze, přesto je na YouTube nyní kupodivu k dispozici (viz výše).

Watch on YouTube

Jinak ale už CD Projekt RED nepostihuje YouTubery, kteří se ke hře dostali před úterním oficiálním datem (změna oproti stavu minulý víkend). Nechává jim volné pole působnosti v natáčení LETS PLAY, takže se vynořuje spousta průchodů hrou, včetně intro sekvence a navazujících pasáží - zde prvních pár hodin, samozřejmě spoilery:

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments