Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ovladače pro Zaklínač 3 a Nvidia tech-video

+ nejnižší proti nejvyšším detailům na PC.

Nvidia v pondělí v poledne vypustila nové drivery určené speciálně pro Zaklínače 3 na PC, stahujte je odsud. Je to verze 352.86 WHQL, označená jako Game-Ready pro toto RPG, které se všem PCčkářům oficiálně odemkne už po půlnoci na úterý.

Zároveň poskytla nové technologické video, které vypichuje vesměs nerozeznatelné rozdíly mezi hrou s jednotlivými technologiemi GameWorks na kartách GeForce a bez nich (na grafických kartách AMD, které zatím ovladače pro Z3 nemá). Uvidíte tak vlající oblečení, efekty pro výbuchy, HairWorks pro vlasy atd.

Watch on YouTube

Německý web PCGamesHardware zase vedle srovnání nízkých a vysokých detailů na PC (viz níže) zdůraznil, že PC verze s Day 1 patchem se dost liší od starší PC review-verze i od materiálů na internetu. Nově prý ve hře je hezčí vegetace, lepší stínování a textury, lépe zpracovaná voda s vlnami podle větru i dynamickou reakcí např. na kouzla. Také do Zaklínače 3 měly být přidány post-procesing efekty, což si ale vyžádalo daň v podobě vyšší náročnosti na hardware, když redaktoři PCGHW tvrdí, že propady framerate jsou nyní vyšší.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments