Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

SOUTĚŽ: Najděte a vyfoťte billboardy na Zaklínač 3

Nejrychlejší hledači vyhrají balíček cen.

Jsou jenom v Praze a je jich celkem pět. Jedná se o tzv. bigboardy, které jsou 9,6 metru široké a budou oblažovat okolí až do konce tohoto měsíce.

Ano, řeč je o venkovních reklamách na Zaklínače 3, které nechala instalovat Cenega Czech, což v naší zemi stále nebývá standardem a děje se to jen u největších trháků.

V této speciální soutěži vás proto vyzýváme, abyste těchto 5 billboardů na hru 1) našli a napsali jejich umístění + 2) současně je vyfotili a poslali nám to sem. Pro účast a výhru je nutné dodat obojí, jak přibližnou adresu/ulici billboardu, tak fotku (pouze jedno z toho nestačí).

Nejrychlejší tři z vás, kteří v Praze najdou některou z reklam na Zaklínače 3 a vyfotí ji, dostanou balíček tématických cen, obsahující vždy tričko, přívěsek a steelbook na motivy hry (viz obrázky níže).

Vaše příspěvky posílejte jen do komentářů pod článkem, nikoli na email. Pro upload obrázků lze použít třeba imgur.com nebo podobné hostovací služby. Výhry zítra ohlásíme, resp. potvrdíme v komentářích pod článkem.

Read this next