If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyzkoušejte 7 klasických hracích automatů na zabití nudy v práci

Jsou zdarma a bez registrace.

Výherní automaty patří již několik desetiletí mezi nejoblíbenější a nejhranější hazardní hry na světě. My vám nabízíme stovky online slotů naprosto zdarma a bez registrace. Všechny hry si tak můžete na našem webu vyzkoušet úplně bez rizika. A pokud se vám zalíbí, stačí jen vložit do kasina a zkusit vyhrát třeba progresivní jackpot.

Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe je bezesporu nejoblíbenějším a nejhranějším automatem, který poskytovatel softwaru Novomatic kdy vydal. Jde o pěti válcový automat s pěti výherními liniemi a klasickými ovocnými symboly. Kromě toho zde najdete také hvězdy, které vám přinesou výhru, i když nejsou postupně za sebou.

Sizzling Hot Deluxe těží z toho, že ho hráči znají z kamenných poboček. Jsou ho totiž plné herny i kamenná kasina. Kromě funkce Autoplay zde najdete i tlačítko Gamble. Pomocí něho můžete znásobit svou výhru. A to je skvělá možnost, jak si přijít k velmi slušným výhrám. Neváhejte ani chvíli a vyzkoušejte Sizzling Hot naprosto zdarma a bez jakékoli registrace.

Daytona Max Power

Daytona Max Power patří do skupiny legendárních slotů od anglické společnosti JPMi. Dříve jste tyto hry mohli potkat jen v kamenných kasinech nebo hernách, ale doba postoupila. A společnost JPMi se rozhodla své sloty digitalizovat a nabízet je hráčům na internetu. Dnes už tedy nemusíte nikam chodit a svůj oblíbený automat si zahrajete přímo z pohodlí svého domova.

Jak jsem již řekli, jedná se o klasický mechanický automat. Má tedy jen tři válce a pět výherních linií. Ale i tak vám může přinést skvělé výhry, zvláště pokud hrajete jeho upgradovanou verzi Max Power. Na ní totiž můžete trefit bonusovou hru, která vám přinese úžasné výhry.

Magic Portals

Tento výherní automat od švédského poskytovatele softwaru pro online kasina Net Entertainment spatřil světlo světa na konci srpna roku 2013. Od té doby se zařadil mezi nejoblíbenější hry od NetEntu. Jde o to, že přinesl do světa online hracích automatů něco nového.

Cover image for YouTube videoMagic Portals NetEnt Online Slot [HD 720p]

Prostřední symbol na prvním a posledním válci je totiž ve zvýrazněném kolečku. A pokud vám v tomto místě padnou dva stejné symboly, stanou se z něj najednou Wild symboly. A jestliže máte opravdu velkou porci štěstí, dosáhnete pomocí toho na opravdu skvělé výhry. Kromě toho se vám může na herní obrazovce objevit symbol Free Spins. V případě, že vám padnou tři a více, vyhráváte volné spiny.

Magic Portals si můžete vyzkoušet např. zde.

Criss Cross Max Power

Další výherní automat od společnosti JPMi, která se rozhodla digitalizovat své největší hity. A mezi ně bezesporu patří hrací automat Criss Cross Max Power. Jde o klasický mechanický automat s třemi válci a criss cross výherními liniemi. Výherní symboly tedy nemusejí být v jedné linii. Stačí vám stejný symbol kdekoli na válci.

Jestliže trefíte tři symboly Max Power, spustí se bonusová hra, díky které si můžete přijít až 40ti násobek původního vkladu. Na válcích se vám točí ovocné výherní symboly, modré a červené sedmy a hvězdy. Ty jsou také nejlépe zaplacené. K dispozici máte také funkce Turbo hra a Turbo risk. Na našich stránkách si můžete navíc tuto hru vyzkoušet naprosto zdarma.

Mega Joker

Výherní automat Mega Joker má na svědomí společnost Novomatic. Po oblíbeném Sizzling Hot si pro hráče připravila další skvělou hru. Tou je právě tento automat. Na rozdíl od Sizzling Hot zde najdete Jokera, který vám pomůže dotvořit výherní kombinaci. A při troše štěstí vám přinese neskutečné výhry.

Cover image for YouTube video

Online slot Mega Joker má pět válců a 40 výherních linií. I díky tomu můžete dosáhnout na opravdu skvělé výhry. V kombinaci s divokým symbolem jsou potom výhry ještě lepší. Pokud nechcete hned hrát za reálné peníze, vyzkoušejte si tento skvělý výherní automat na našich stránkách zdarma.

Turbo Gold Max Power

Další z řady populárních slotů od JPMi, která se rozhodla své automaty nabízet i ve vylepšené verzi Max Power. Právě díky této funkci máte možnost znásobit svou původní sázku až na 40ti násobek. A to už se opravdu vyplatí.

Jak asi většina z vás ví, všechny sloty od JPMi jsou klasické mechanické výherní automaty předělané do elektronické podoby. A to je i případ Turbo Gold Max Power. Tento skvělý slot nám nabídne tři válce a pět výherních linií. Na herní obrazovce se objevují klasické ovocné symboly, sedmy a také žolík. Ten zastupuje wild symbol a nahrazuje tedy každý výherní symbol kromě Max Power. Na serveru iCasina.com je tato hra dostupná naprosto zdarma a bez registrace. Můžete si ji tedy vyzkoušet úplně bez rizika.

Multiplay 81

Jako poslední vám dnes představíme legendární a velmi vyhledávaný výherní automat Multiplay 81 od společnosti E-Gaming. Jeho jedinou nevýhodou je fakt, že si jej můžete zahrát jen v kamenných kasinech či hernách. Na internetu jej bohužel téměř nenajdeme.

Pokud ale přeci jen chcete hrát tento typ automatů, sáhněte po slotech, které nabízí Kajot. Tyto hry jsou jsou nejpodobnější výhernímu automatu Mutliplay 81.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

PR článek

Contributor

Comments