Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Evropské budovy do Cities: Skylines v DLC

Ale patch rozbíjí mody.

Paradox Interactive pokračují v tradici založené s Europa Universalis 4 či Crusader Kings 2, kdy vedle placených přídavků vypouští i ty zdarma šířené. Jako dnes Evropské DLC pro milionovou městskou simulaci Cities: Skylines (recenze, koupit na Alza.cz).

Obsahuje přs 50 evropských budov s typickou architekturou a trojici nových souvisejících map. Hráči navíc mají možnost nově stavět tunely a importovat vlastní vozidla do editoru.

Pro Cities: Skylines se už prý chystají nějaké větší placené přídavky, které přinesou nové herní mechanismy. Těch menších DLC, s dalšími budovami a typy silnic, má být méně než u jiných her u tohoto výrobce, který vedle toho připravuje ještě lepší podporu uživatelských modifikací.

S těmi je po opatchování hry na 1.1 docela problém. Vývojáři sice deklarují, že se snažili, aby funkčnost nejpopulárnějších modů nepokazili, ale úplně se tomu prostě nedalo vyhnout, když upravovali zdrojový kód základní hry. Do budoucna by rádi poskytli updaty v předstihu hlavním moderům, aby svá díla dokázali upravit a běžní hráči nic nepoznali. Více informací tady.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cities: Skylines

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments