Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fallout 4 v pokusu o podvrh

Někdo se nudil.

Vezměte ten nejobyčejnější font (není náhodou z Far Cry 4?), aplikujte pár základních efektů v Photoshopu a máte hotovo.

Dotyčný senzacechtivec se ale s obrázkem nesmířil a natočil dokonce (teď už odstraněné) krátké video, jak roztrhává poštovní zásilku, která byla adresována jednomu britskému obchodu GAME (na uvedené adrese žádný není, jen noční klub).

Byl v ní ukryt právě tento "plakát", bez jakéhokoli artworku krajně podezřelý, a důrazné varování, ať ho prodavači rozhodně nikde nevylepují dříve než 15. června, kdy má údajně dojít k odhalení hry na E3 konferenci Bethesdy.

Zjistit, že je to celé podvrh, zabralo každému asi tak půl vteřiny. Britské GAME přesto muselo oficiálně prohlásit, že s tím nemá co dočinění.

Ne ne, nedá se předpokládat, že by zrovna tímto způsobem došlo k úniku informací o Fallout 4, ani by k tomu určitě nedošlo s několikatýdenním předstihem. Patří totiž mezi aktuálně nejstřeženější tajemství a ani vaši blízcí přátelé vám o něm nic nepoví, i když ho už třeba osobně naživo viděli...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments