Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklad bety Might and Magic: Heroes 7

Byla závadná.

PR manažerka domácího distributora Playman sice včera v článku na webu i na sociálních sítích v minulém čase uvedla, že beta již odstartovala a že se všichni s předobjednávkou mohli pustit do hraní, situace se však má úplně opačně. UbiSoft se už včera na Steamu omluvil, že musel betatest této fantasy tahové strategie odložit (rezervovat na Alza.cz).

"Narazili jsme na několik závažných problémů, které byly pro vydání nebezpečné, např. systém ukládání za určitých podmínek poškozoval uložené pozice, multiplayer trpěl desynchronizací a také docházelo ke špatné správě paměti, takže po hodině či delším hraní se hra o polovinu zpomalila," uvedl výrobce v prohlášení.

Ptáte se, proč na tyto závažné potíže přišel až nyní? Prý se spoléhal, že je stihne opravit, což se částečně již stalo, ale ne v takové míře, aby to bylo akceptovatelné. Interní testeři proto varovali, že v případě dodržení termínu zažijí hráči degradovaný zážitek. Aspoň díky tomu získáváme náhled za oponu vývoje, jak to ve francouzské společnosti v tomto směru chodí, viz i problematické vydání remaku starých Heroesů začátkem roku.

Nový termín spuštění betatestu zatím není znám, tvůrci prý udělají vše, co je v jejich silách, aby to bylo co nejdříve. Obsáhne dvě skirmishové mapy a obě frakce (Haven a Academy). Více o zářijových Heroes 7 ve videu níže nebo ve víkendových dojmech z prezentace v Paříži.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments