Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Resident Evil 0 v oznamovacím traileru

Ten HD remaster dílu Zero z 2002.

UPDATE - je tu oficiální trailer, hra se jmenuje Resident Evil 0, bez slov HD či Remaster v názvu, a je potvrzena na začátek 2016 pro všechny hlavní platformy kromě Nintenda:

Watch on YouTube

Původní zpráva z 26.5. - Poté, co se Remaster HD verze prvního dílu této série ze začátku roku prodal více než milion kusů, prohlásil Capcom, že takovéto digitální remaky jeho starého katalogu budou klíčové pro rozvoj byznysu, i kvůli tomu, že v kamenných obchodech nemají prostor na hry za nižší cenovou hladinu.

Dnešní oznámení tedy rozhodně není překvapením, ani že s ním přišel právě japonský magazín Famitsu.

Takže: Někdy v prvním čtvrtletí 2016 vyjde Resident Evil Zero HD Remaster, opět pro všechny platformy PC, PS3, PS4, X360 a X1. A to je vše, co se zatím ví, krom prvního obrázku z vylepšené verze.

Zero, jak je z názvu patrné, se odehrává před událostmi prvního dílu, s hraním za policejní vyšetřovatelku Rebeccu Chambers a zajatce Billyho Coena. Můžete se mezi nimi kdykoli přepínat (či ovládat oba současně) a cílem je jejich kooperace za využití unikátních schopností každého, aby přežili šíření viru, který vyústil v propuknutí zombie apokalypsy.

Capcom jinak očekává, že do příštího jara překonají tržby z digitálek ty z krabicovek, kde jich prodali osm milionů kusů. I proto tento remake Zero nebude tím zdaleka posledním.

Read this next