If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Recenze Splatoon shrnuty, kamion s hrami ukraden

Co se líbí na exkluzivitě Wii U?

V těchto dnech přichází na trh důležitá exkluzivita pro Wii U, kterou Nintendo přirovnává k Mario Kart 8 a která má mít stejně vydatnou marketingovou podporu. Ostatně i u nás se koná ojedinělý večírek ve Žlutých lázních právě k příležitosti vydání této týmové third-person střílečky s cákanci barvy, kterými musíte obarvit celý level, navíc se pak po něm lze přesouvat rychleji.

Splatoon (koupit na Alza.cz) už nejrychlejší zahraniční kolegové stihli zhodnotit a zatím si odnáší samé devítky, např. od Squidsauce či Hobby Consolas. Chválí zábavný svěží "kamuflážový" koncept, stabilitu onlinu, férový systém levelování, návykovost, pestrost prostředí, trvanlivost a výjimečné zasazení i design postav.

Horší to prý už je s vybalancováním týmů a zbraní (některé jsou moc silné), pouze průměrným singleplayerem, kde se po vás chce ujít daleké vzdálenosti, a také málo propracovanou grafiku okolo arén. Těch prý je zatím málo, ale v budoucnu přibudou další coby aktualizace zdarma.

Cover image for YouTube video

Další názory, obvykle bez verdiktu, čtěte na Eurogameru UK, GameSpotu, VentureBeat, VideoGameru, Polygonu či IGN.

Se Splatoon se pojí i jedna nepříjemná událost: ve Velké Británii byl ukraden kamion, který převážel balíky s nadstandardním balením hry do řetězce GAME, takže tam nebude skladem ani obchod nedostane od Nintenda náhradní kusy - zákazníci proto mají smůlu nebo si vezmou jen obyčejnou verzi.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Splatoon

Nintendo Wii U

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments