If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ODST kampaň do Halo už je ke stažení a dost levná

Kompenzace zdarma za potíže.

Přesně něco takového k šplhnutí si u hráčů těsně před E3 Microsoft potřeboval. Nestandardně v sobotu vypustil 8 GB velkou přídavnou kampaň ODST pro remake série Halo: Master Chief Collection na Xbox One. Nestihnul to tedy o pouhý den oproti dřívějšímu avízu na Xbox Store.

Zdarma si ji mohou stáhnout všichni, kteří se do základní hry přihlásili mezi 11. listopadem 2014 a 19. prosincem 2014, kdy byla značně rozbitá a toto tedy má být kompenzace za problémy. Pokud do této skupiny patříte, měla by vám dnes přijít zpráva s kódem od MS. Čerstvé video ukazující vylepšené ODST:

Cover image for YouTube videoHalo 3: ODST Walkthrough for Halo: MCC

Nejlepší na tom je cena pro všechny ostatní, která činí překvapivě pouze 5 dolarů či 4 libry, ačkoli se dopředu čekalo běžných 15-20 dolarů, když to je hutný obsah o délce nějakých 8 hodin, který se předtím prodával v krabici jako samostatná hra (recenze z roku 2009, 7/10). Věnuje se událostem, které předcházely Halo 3, očima jednotek Orbital Drop Shock Troopers, které hledají důkazy o motivaci Covenantů pro invazi do města New Mombasa. Vše nově v 1080p a 60fps.

Cover image for YouTube videoHalo Channel - Breaking Down the Map - Halo 2: Anniversary - Remnant

Vedle singleplayerového ODST se dnes také objevila multiplayerová mapa Remnant pro Halo 2: Anniversary s asymetrickým designem na ostrově u pobřeží Delta Halo, což je předělávka původní mapy Relic. Více o ní v ukázkovém videu výše nebo v článku na Xbox.com.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo: The Master Chief Collection

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments