Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

4 miliony kusů Zaklínač 3

Poděkování od CD Projektu.

Není to typická chlubící se tisková zpráva, ve které by se výrobce kasal, jak je výborný. Naopak, zmínka o dosažených výsledcích se nachází až v druhém odstavci. Aneb jak je u této firmy zvykem, pojala to úplně jinak než většina ostatních.

Hry Zaklínač 3: Divoký hon se za úvodní dva týdny celosvětově prodaly celkem čtyři miliony kusů. S největší pravděpodobností se do toho počítají jak krabicovky, tak digitálky.

"Když čtyři miliony fanoušků RPG utratily své těžce vydělané peníze za naši hru, je to signál, že se nám něco povedlo. Můžete si být jisti, že tuto veškerou pozitivní energii přetavíme do chystaných dvou datadisků, aby byly skvělým dobrodružstvím jako základní hra," poděkoval všem Marcin Iwiński, spoluzakladatel CD Projekt RED.

Jedná se o skoro trojnásobný nárůst oproti posledním číslům, které pocházely ze dne vydání a hovořily o 1,5 milionu předobjednávek.

Je zjevné, že Zaklínač 3 (recenze, koupit na Alza.cz) tomu vděčí hlavně za nadšené ovace ze všech stran, ať už od běžných hráčů, kteří gratulují v emailech, nebo chválu od recenzentů či gratulace od kolegů z branže. Vývojáři mluví o průměrném hodnocení přes 90 procent na každé platformě, což mu prý splnilo sen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments