Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Deathinitive edice DarkSiders 2 pro PS4/X1

V čem bude vylepšena?

O dalším z nekonečné řady remaků víme už od února, nicméně teprve nyní byli Nordic Games schopni hru oficiálně oznámit (práva po THQ získali už před dvěma lety) i s bližšími detaily.

Deathinitive Edition vyjde pro PlayStation 4 a Xbox One někdy příští zimu a bude to kompletní verze Darksiders 2 s veškerými DLC, jejichž seznam je velice dlouhý: Maker Armor Set, The Abyssal Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack, Rusanov's Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher's Crow Hammer, Mace Maximus, Argul's Tomb. Celková hrací doba má s nimi přesáhnout 30 hodin.

Na současných konzolích pošlape v nativním rozlišení 1080p na vylepšeném renderovacím enginu, což se prý projeví především na nasvícení a stínování prostředí či lehce překopaných postavách a levelech.

Externě najaté studio Gunfire Games složené z bývalých zaměstnanců Vigil Games sáhne i na hratelnost, když si posvítí na její vybalancování a distribuci lootu.

"Po několika letech se plni nápadů vracíme tam, kde jsme s vývojem skončili. Předělání námi milované hry pro PS4/X1 bereme jako logický krok předtím, než vytvoříme nový rozsáhlý projekt založený na Darksiders, abychom k sérii přitáhli širší publikum," okomentovali to výrobci v tiskové zprávě, kterou bohužel doprovází jen logo, žádné ukázky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Darksiders 2

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Darksiders 2: The Deathinitive Edition

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments