If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hitman na čtyřech screenshotech

+ sestřih z hraní, další info.

UPDATE 2 - čtyři oficiální screenshoty + níže potvrzení od IO Interactive, že nejprve digitálka a později veškerý dodatečný obsah (pro kupující celé hry dostupný zdarma) v krabicovce.

Tvůrci jinak na E3 razantně odsoudili politiku se ždímáním dalších peněz přes Season Pass. Pokud si prý koupíte hru za 60 dolarů, je špatně, když vás nutí platit dalších 40 dolarů za Season Pass. U Hitmana to tak nebude, tam si ho jednou koupíte a veškerý dodatečný obsah během roku 2016 budete mít zdarma - že by kvůli tomu, že zpočátku asi toho obsahu moc nebude, něco jako u DIRT Rally Early Access? Prodejní cena Hitmana ještě není známa.

UPDATE - z konference Square Enix pochází první sestřih z hraní, společně s pár bližšími informacemi: tento Hitman se bude soustředit na zneškodňování osob s kompletní svobodou, jak to učiníte (kam jít, kdy udeřit či koho zabít, vše záleží pouze na vás). Mise zaměřené na vysoko postavené cíle se budou odehrávat v exotických lokalitách po celém světě, jmenovány byly Paříž, slunné pobřeží Itálie a tržiště marockého Marrakéše (prý podstatně rozlehlejší mapy než v minulých dílech). Součástí hry budou časově omezené události, kdy budete mít jen pár dnů na to, abyste se na misi vypravili, a následky budou perzistentní. Nové mise a cíle budou vydávány pravidelně.

Cover image for YouTube videoHITMAN - World Exclusive Gameplay Trailer (E3 2015)

Původní zpráva - V nečekaném tahu oznámili Square Enix, že nový díl Hitmana bude vycházet po epizodách digitální formou, tzn. nebude to rovnou celá velká hra jako předešlé díly, z nichž ten poslední Absolution nebyl komerčně moc úspěšný. Na druhou stranu, tenhle model se osvědčil u Life is Strange, takže se nelze divit jeho uplatnění i u nájemného zabijáka.

První epizoda se objeví pro PC, PS4 a X1 už letos 8. prosince a započatý příběh má skončit někdy v roce 2016. Na PS4 má mít první epizoda exkluzivní obsah v podobě betatestu a šesti misí, které jsou prý tím nejambicioznějším v sérii.

Cover image for YouTube videoHITMAN - E3 2015 Trailer | PS4

"Vydání [rozkouskované hry] nejprve na digitálu nám dovolí vytvořit něco velkého, výrazného a vzrušujícího," řekl šéf studia IO Interactive. Prý vyrábějí živoucí a neustále se rozvíjející svět plný vraždění. Chtějí naslouchat hráčům jejich přání, postupně přidávat nové lokace a mise, jakmile jsou dodělány. Kdo chce, může si za 60 dolarů koupit kompletní přístup k veškerému obsahu, který později vyjde naráz i v krabici.

Navenek to vypadá, že tvůrcům došly peníze a že jim nezbylo nic jiného než takto nehotovou hru vydat po částech (ala Early Access) + sehnat nějaké finance od Sony výměnou za ty PS4 bonusy. Výmluvné je i vypuštění pouhého živého filmečku namísto záběrů z hraní, ač do příchodu zase tolik času nezbývá. Někteří titul nazývají rebootem, protože nemá žádný podtitul, jinak se spíš dá přepokládat nový obsah, který ještě v sérii Hitman dříve nebyl, ale vyloučena není ani nějaká recyklace.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments