Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tech-demo o pokročilých efektech Deus Ex: Mankind Divided

+ delší souvislé video z hraní.

UPDATE - nová demonstrace Dawn enginu na tržišti ve hře - krásné efekty jako depth of field, post-process a color correction, global illumination, parallax occlusion mapping, screen space reflection, volumetric lighting, air density atd.:

Watch on YouTube

IGN s GameSpotem zase přinesli už souvislé, delší video z hraní E3 dema s alfaverzí Deus Ex: Mankind Divided, která je na výstavě předváděna novinářům:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Původní zpráva z úterního večera - To nejzajímavější si Square Enix schovali až skoro na závěr E3 konference - očekávané premiérový sestřih z futuristického akčního RPG zasazeného i do Prahy. Je to pouze rychlý sled cutscén, nic souvislého či vypovídajícího, ale i tak se předvedený Dawn engine jistě stane předmětem mnoha vášnivých diskusí. Navíc jsme se dozvěděli i termín, který je dle předpokladů stanoven až na začátek roku 2016.

Watch on YouTube

Deus Ex: Mankind Divided se bude odehrávat dva roky po událostech minulého dílu Human Revolution během "mechanického aparteidu", kdy jsou augmentovaní lidé nucení žít v přísně střežených slumech. Hrdina Adam Jensen pracuje pro protiteroristickou zásahovou jednotku a zároveň je tajným agentem. Níže čtyři nové obrázky, více o hře v preview a kompletním zpravodajství.

Read this next