Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

K hernímu železu monitor zdarma

Připravte se včas na podzimní přestřelku her.

Tento článek je placenou inzercí.

POZOR! K hernímu železu LED monitor 21.5" BenQ GW2265M (v hodnotě 2790 Kč) zdarma! Připravte se včas na podzimní přestřelku her jako Just Cause 3, Star Wars: Battlefront nebo hřeb sezóny Fallout 4! Nebo ho snad máme ještě vylepšit?

Herní počítačová soustava Alza Little Monster Anniversary je fantastickým kusem technologie, který vám zajistí ten výborný požitek z hraní těch nejmodernějších a nejnáročnějších počítačových her. Celý výkon soustavy je ukryt v krásné, designově čisté skříni, díky které se počítač stane krásným doplňkem vašeho interiéru.

Tento stroj disponuje výkonným procesorem Intel Core i5 Haswell pracujícím na frekvenci 3,5 GHz. Procesor je vybaven funkcí automatického přetaktování až na frekvenci 3,9 GHz. Navíc je možné procesor dále přetaktovat na vyšší výkon. Srdcem počítače je spolu s procesorem vysoce výkonná grafická karta NVIDIA GeForce GTX960. Tato grafická karta s pamětí 4 GB zaručuje, že i ty nejnovější kusy na herním trhu, nebude problém hrát plynule a se skvělou grafikou. Vždy optimální teplotu procesoru zaručuje propracované vodní chlazení.

Pomocníky pro ten nejvyšší výkon jsou dále dva harddisky. Jeden klasický harddisk o kapacitě 2 TB, který je vhodný pro ukládání fotografií, filmů a dalších souborů. Druhý SSD disk o kapacitě 120 GB je skvělým úložištěm pro systém a nejčastěji používané soubory a programy. Díky SSD disku budou reakce počítače bleskové. Úložiště má opravdu dostačující kapacitu 2120 GB. Rychlá operační paměť soustavy s velikostí 16 GB DDR3 zajišťuje bezproblémový chod i při těch nejnáročnějších operacích.

Soustava umožňuje připojení k internetu přes WiFi, takže nebudete muset řešit kabelový rozvod internetu ve vaší domácnosti. Operační systém Windows 8.1 nabízí inovativní uživatelské prostředí zvyšující efektivitu a rychlost při práci na počítači. Bleskový start systému a skvělé uživatelské prostředí je výborným doplňkem tohoto herního nástroje.

V rámci této speciální edice jsme pro vás připravili již provedené přetaktování procesoru na frekvenci 4,2 GHz!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

PR článek

Contributor

Comments