If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šest minut bloudění v No Man's Sky ukazuje možnou slabinu

+ túra po pěti planetách.

To, co se vyjímá na E3 konferencích, se nutně nemusí bezvadně hrát. Dokazuje to nové video z No Man's Sky, ve kterém šéf tvůrců Sean Murray poprvé přenechal gamepad redaktorovi z IGN, aby před kamerou hrál po dobu šesti minut on, za pomoci různých rad.

Cover image for YouTube videoNo Man's Sky: 6 Minutes of Exploration Gameplay – IGN First

Po přistání na náhodném místě na planetě Moncherev se ukazuje, že moc netuší, co má ve hře dělat, co je vlastně jejím cílem. Okolo něj pobíhají malí ještěři, on je střílí či tím mírně upravuje terén. Pod vodou pak nachází nějakou technologickou součástku, načež se vynoří a jen za pomoci horní navigace zjišťuje, kterým směrem v generickém prostředí najde svou vesmírnou loď (tu prý mnoho hráčů takhle ztratí). Vzpomínáte, jak dopadlo podobné Spore...?

Podstatně zajímavější je proto předpřipravený sestřih z túry po pěti nových planetách, včetně komentáře o jejich odlišnostech. Jedna je toxická, takže vyžaduje upgrade obleku pro její prozkoumání, ale zase se vám pak odmění lepšími nálezy. Na jiné se dozvíte o rybách a teritoriálních zvířatech, jejichž zabití upoutá pozornost hlídkujících robotů. Další planeta se zase vyznačuje krystaly čekajícími na vytěžení, avšak je jich tam tolik, že se vyplatí nejprve vše proskenovat, abyste zjistili, co v sobě ukrývají. Poslední planeta se liší jeskyněmi, kam se dá prokopat, leč mohou být extrémně nebezpečné.

Cover image for YouTube videoNo Man's Sky: A Tour of 5 New Planets - IGN First

Sledutje také nepřerušovaných 18 minut hraní, hra vyjde v první verzi pro PS4/PC někdy koncem roku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

No Man's Sky

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments