If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O čem je Blast mód ze Star Wars: Battlefront?

EA ho představili.

Vedle pochlubení se, že Star Wars Battlefront je "extrémně předobjednávaný", byl v noci na dnešek oznámen nový herní režim Blast.

Představte si týmový deathmatch kdesi v daleko galaxii, kde proti sobě válčí dva týmy rebelů a císařské armády: každý o deseti lidech, aniž by měli k dispozici dopravní prostředky jako v jiných režimech. Svým způsobem to je návrat z masivního konceptu ke starým časům.

Pravidla jsou taková, že bitva skončí, jakmile jeden tým dosáhne 100 zabití, nebo pokud uplyne desetiminutový limit. Hratelnost Blastu má být přesto velmi pestrá a nepředvídatelná v tom, s čím vyrukuje nepřítel. Včetně různorodosti samotných levelů, které budou podstatně menšími verzemi standardních map. A nejen to, v Blastu se změní i nasvícení nebo denní doba, takže vám vše bude připadat nové.

Zatím jediný obrázek z Blast módu

"Jedna bitva třeba začne v interiérech na Endor či Sullustu, ale příště se ocitnete v prašných kaňonech Tatooine či uvnitř ledových jeskyní na Hothu," vysvětlil hlavní designér levelů z DICE. Klíčem k úspěchu tu prý bude správný výběr zbraně, aby seděl podmínkám bitvy, i protože tu nebudou vozidla. Svou roli sehrají i obsazené střílny či droidi.

Star Wars: Battlefront vyjde 17. listopadu pro PC, PS4 a X1 - rezervujte svůj kus na Alza.cz. Mimochodem, hra bude k vyzkoušení pro veřejnost na 200 strojích příští týden v Kolíně nad Rýnem na Gamescomu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments