If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tablet Nvidia Shield může začít hořet

Nvidia proto všechny nahrazuje.

Společnost Nvidia včera oznámila dobrovolné stažení svých 8palcových tabletů Shield, které byly prodávány mezi červencem 2014 a červencem 2015. Každý, kdo si je pořídil (v ČR prý přes tři tisíce lidí), dostane náhradu v podobě nového kusu.

Výrobce totiž zjistil, že se baterie v těchto tabletech může přehřát a hrozí nebezpečí požáru. Záleží, jaký typ baterie v tabletu máte, což si můžete ověřit sami v Settings - baterie B01 jsou v pořádku, zatímco ty s označením Y01 nikoli.

Nvidia proto žádá zákazníky, aby přestali používat stahovaný tablet, s výjimkou úkonů spojených se stažením a zálohováním dat. Toto stažení vadných kusů z trhu nemá vliv na žádné jiné produkty, uklidnila zároveň. Zákazníci byli požádáni, aby navštívili tuto stránku a přečetli si informace o tom, jak získat náhradní tablet. Spotřebitelé obdrží po registraci k účasti na stažení náhradní tablet a tato výměna proběhne ve spolupráci s patřičnými orgánym.

Druhé generaci tabletu Nvidia Shield jsme se podrobně věnovali: recenze tabletu, recenze hraní na něm, videorecenze, video o hrách na Shieldu.

Cover image for YouTube videoRecenze - Shield tablet - Fotr - Eurogamer.cz

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments