Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Score postihne třítýdenní zpoždění, vynahradí to plnými hrami

Jak se k nepříjemnosti postavilo?

Vlastní zpráva - Level není jediný, kdo má přes léto problémy s vydáváním. Druhý časopis Score musel přiznat, že jeho nové číslo bude mít značné zpoždění, což se u něj neděje zdaleka poprvé, ale poslední dobou to mělo zlepšující se tendenci.

Namísto 27. července vyjde příští Score až někdy v polovině srpna. Nejprve řeklo datum 10. srpna, pak ho upravilo na ještě o něco pozdější termín. Oznámilo to na oficiálním Facebooku.

Důvodů mělo být více, mezi ty zveřejněné patří, že si prý chtělo udělat prázdniny a že čekalo na finalizaci dohody ohledně plných verzí do příštích čísel. Čtenáři Score hned upozornili, že např. z údajů na Send.cz byl tento nemalý odsun dlouho dopředu plánován (viz i teprve nedávno skončené dovolené šéfredaktora v Bostonu a jeho zástupce zase v Indii), tzn. nevyvrbil se najednou nečekaně až nyní, jak se prezentuje.

Kompenzací by se mělo stát přiložení dvou opravdu zajímavých plných her od UbiSoftu: Far Cry Blood Dragon + Heroes 4 i s datadisky Winds of War a Gathering Storm kompletně v češtině včetně dabingu (vhodná příprava na zářijovou sedmičku). Navazují na silný lineup Score s Deus Ex či Thiefem minulé měsíce.

"Teď musíme co nejrychleji dotáhnout časák a otestovat mastery, což nám potrvá zhruba jeden nebo dva dny. Takže další fičák. Pak bohužel nastane tradiční čekačka na tiskárnu, lisovnu a distribuci. [...] Každopádně se moc omlouváme. Šlo o jednorázový posun, s plnými hrami teď máme na pár měsíců klid a vy se máte na co těšit," napsal staronový šéf papíráku Jan Modrák, který se do Score vrátil začátkem roku.

Read this next