Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Paladins, týmové F2P s kartičkami

Od tvůrců Tribes a Smite.

Protože je německý Gamescom veletrhem orientovaným na masy běžných hráčů (stovky tisíc návštěvníků), mnoho z tlačených her se bude jako vždy točit kolem multiplayeru či Free-2-Play MMO konceptu, tedy žánru, který má mnoho odpůrců.

Příkladem budiž Paladins, chystaný PC/PS4/X1 sci-fi fantasy titul od Hi-Rez Studios (SMITE, Tribes Ascend). Týmová střílečka založená na úkolech a okořeněná strategickými prvky i vývojem postav díky upgradům schopností ze sběratelských kartiček. Ty modifikují střely, schopnosti či vám pomohou přežít. Kartičky mají mít pět úrovní efektivity a budou ovlivněny vaším levelem, takže ty nižší možná budete chtít vynechat a počkáte si na silnější verze později během bitvy.

Watch on YouTube

Cílem týmů bude klasicky dobýt a udržet kontrolní body na mapě, resp. zničit soupeřovu bázi a paralelně bránit tu svou (variace King of the Hill). Každá postava má mít svou hlavní zbraň, speciální bojové a pohybové schopnosti, i vlastního mounta k bleskovým přesunům mezi bitvami po rozlehlé mapě.

V soubojích nepřátele zasypete projektily, kterým ale může uskočit. Tvůrci Paladins považují za vysněný projekt, který je extrémně rychlý a nabidne hluboce propracovanou směs akce, taktiky a týmové spolupráce, ale nevyjde dříve než příští rok.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments